Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2016

Vilanova i la Geltrú és reivindica com a Destí de Turisme Familiar amb el Vilanova & Família

Ofertes i descomptes per a famílies amb nens al llarg d'aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, del divendres 17 al diumenge 19 de juny, Vilanova i la Geltrú, municipi certificat com a Destí de Turisme Familiar (DTF) per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, organitza Vilanova & Família. Es tracta d'una promoció per a famílies amb infants, en la que es podrà gaudir de promocions extraordinàries dels allotjaments certificats; promocions especials dels restaurants certificats; descomptes i gratuïtats als museus i equipaments certificats; promocions excepcionals en les activitats ofertes per diverses empreses d'oci i lleure certificades; i descomptes exclusius a les botigues que participen en aquesta promoció. 

Descarregueu-vos el fulletó de Vilanova & Família en PDF

Per participar d'aquesta oferta cal que la família amb infants esculli un hotel, un càmping, un aparthotel o habitatge d'ús turístic on es vulguin allotjar. Cal reservar directament a l'establiment, fent referència explícita a la promoció Vilanova & Família. En el moment en que s'arriba a l'hotel s'ha de demanar que posin la polsera identificativa als menors. L'espai central de Vilanova & Família estarà ubicat al parc de Ribes Roges, al costat de l'Oficina Municipal de Turisme. En aquest indret es facilitarà un tríptic informatiu amb totes les activitats i ofertes i també es posarà la polsera identificativa als menors. En aquest espai es podran trobar tot tipus d'activitats, detallades en la programació, durant tot el cap de setmana. Per tal de beneficiar-se dels avantatges, descomptes, entrades gratuïtes, promocions, etc caldrà que els nens o nenes mostrin la polsera en algunes de les empreses participants. Totes les empreses participants adherides a aquesta promoció, es podran identificar a través d'un cartell a la porta de cada establiment amb el lema "Benvinguts al VILANOVA & FAMÍLIA."

Les promocions en allotjament del Vilanova & Família permetran l'oportunitat de poder gaudir dels allotjaments certificats a preus excepcionals. Les reserves es faran directament als diferents establiments i sota la disponibilitat dels mateixos. Les dates de la campanya són amb entrada el dia 17 de juny i sortida el dia 19 de juny (per 1 o 2 nits.) Els establiments adherits son l'Hotel Ceferino, l'Hotel Ribes Roges, l'Hotel Ricard, l'Atenea Park, el càmping Vilanova Park, el càmping Platja de Vilanova, i les cases d'us turístic Ca la Maria, i Les Portes del Mar.

Quant a restaurants, nomes cal que els menors mostrin les polseres per a beneficiar-se de l'oferta. Les reserves de taula per dinar o sopar als establiments adherits a la promoció, es faran directament als diferents restaurants segons disponibilitat de taula, i els descomptes en els menús s'aplicaran als menors de 12 anys. A aquesta promoció es podran trobar restaurants com El Giraldillo, El Rossegall, Il Forno, La Burguette, La Cucanya, La Daurada Beach Club, La Pepa Jaleo, Mc Donalds, Pika Tapa, Ceferino, Centre Vila, El Portal del Roc, La Treva, Marejol i Xiringuito Miramar.

Les empreses i entitats d'oci i lleure certificades també s'han afegit al cap de setmana de Vilanova & Família amb preus especials per a aquests dies. Les reserves es faran directament a les empreses adherides a la promoció, i cal tenir en compte que algunes de les activitats poden arribar a ser gratuïtes, mentre que la resta tindran descomptes ja aplicats en els preus. En aquest apartat s'han afegit l'Auditori Eduard Toldrà, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, el Centre Hípic Rosper, l'Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú, el Museu del Ferrocarril de Catalunya, el Museu Romàntic Can Papiol, l'Oficina Municipal de Turisme; el Portal del Roc Pitch & Putt, Roc Roi, i Spirit Serveis Nàutics.

Al llarg de cap de setmana, les polseres també serviran per obtenir descomptes en algunes botigues associades a Viu Comerç. Aquest és el cas de The Capsoul Vilanova, Bossinets, GRP Sports, Cota Zero, Xterra Run, Magatzems Chacón, Albà Íntim, El Llençol, Calserra Dona, Limones, Calserra Home, Omm'o, Natura Bebés, Irean, Leonor Viçon, Ypsilon, Graduat Òptics, Mon Imaginari, Teletiendaoutlet.com Perfumeria Júlia, Época Perruqueria, Giralt, Vinalium, Òptica holandesa, i Red Bar.

Així mateix, al llarg dels tres dies de Vilanova & Família s'ha programat un molt ampli calendari d'activitats, moltes d'elles ofertes per l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar l'extensíssima programació i el detall i la especificitat de totes les ofertes a l'abast al web vilanovaturisme.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00