Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2013

Comença el Memorial d'esport base Xavier Garcia

Presentació del Memorial al saló de plens de l'Ajuntament  Presentació del Memorial al saló de plens de l'Ajuntament

Ahir es va presentar la 12na edició, que uneix futbol, patinatge i gimnàstica amb activitats lúdiques i culturals

El memorial d'esport base arriba aquest any a la dotzena edició. Ahir es va presentar una nova edició d'aquesta cita esportiva, organitzada per la Fundació Privada d'Esport Base, que serveix com a cloenda de la temporada per a totes les modalitats esportives que acull aquesta entitat: futbol, gimnàstica i patinatge.

En la presentació, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va destacar la transmissió de valors de la pràctica esportiva com un dels elements més importants de la Fundació. Blanca Albà, regidora d'Esports, va parlar les tres vessants que uneix el Memorial: el record a un esportista desaparegut, la competició i el fet d'unir esport amb activitats d'oci i culturals, tal i com fa aquesta cita esportiva. 

Memorial Xavier Garcia 2 Francisco Sánchez presentant el cartell

L'acte va servir també per presentar el cartell del Memorial d'aquest any, que és obra de Francisco Sánchez. El pintor va explicar que havia volgut representar les principal aficions de l'homenatjat.

Pere Garcia, pare de Xavier Garcia, va agrair un any més en nom de la família el record cap el seu fill. La presentació es va dur a terme al saló de plens de l'Ajuntament, davant d'un nombrós públic assistent. 

Memorial Xavier Garcia 3 El públic va omplir el saló de Plens

El Memorial s'inicia aquesta setmana amb un concurs de dibuix, la inauguració de l'exposició "Els pintors del memorial", el sopar commemoratiu, partits de l'àrea de futbol i el festival de patinatge artístic i dansa. FOTOS
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00