Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2013

Torna el sorteig per veure les comparses des del balcó de l'Ajuntament de VNG

 El sorteig es farà l'1 de febrer al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG     El sorteig es farà l'1 de febrer al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG

Cinc persones, amb acompanyant, podran veure les guerres de caramels des del balcó de l'Ajuntament

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, torna a convidar a totes les persones empadronades a la ciutat a participar en el sorteig que permetrà a cinc persones, amb el seu respectiu acompanyant, viure i gaudir de les Comparses del dia 10 de febrer, des del balcó de l'Ajuntament.

Per participar en aquest sorteig cal ser major d'edat i estar empadronat al municipi. El període per poder-se inscriure al sorteig és del 18 al 30 de gener i es podrà fer per Internet o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa del l'Ajuntament en l'horari habitual.

El divendres 1 de febrer, a les 13.30h, es farà el sorteig en un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors/guanyadores. L'alcadessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha destacat que "la iniciativa pretén que la ciutadania pugui gaudir d'una de les festes més emblemàtiques de VNG des de l'Ajuntament, que en definitiva és la casa de tots".

La plaça de la Vila és l'escenari de la culminació del diumenge de Comparses, amb les habituals guerres de caramels entre els comparsers i les comparseres que integren les diferents banderes de les entitats que hi participen. Durant aquest dia és habitual convidar a diferents personalitats del món de la política, la cultura o l'esport, perquè gaudeixin d'aquest multitudinari espectacle des del balcó principal de l'Ajuntament.

Una presència que, a partir d'any passat, amb el primer sorteig on varen participar 574 persones, també s'obrí als ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00