Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2016

Les regidores del grup municipal d’ERC treballaran el 6D

Nota de premsa d'ERC

Les regidores del grup municipal d'ERC de Vilanova I la Geltrú no celebraran el dia de la Constitució espanyola, el 6 de desembre, i treballaran per la ciutadania tot atenent les tasques polítiques del servei públic, com fan 365 dies a l'any i 7 dies a la setmana i mantenint les agendes públiques de treball com si fos un dia laborable.

Amb aquest posicionament ERC se suma a la iniciativa de diferents entitats socials i municipalistes d'obrir els ajuntaments i treballar amb normalitat a les institucions, en protesta per les represàlies judicials i polítiques engegades contra els ajuntaments que van obrir el passat 12 d'octubre.

Queti Vinyals, portaveu del grup municipal, ha manifestat que “hem decidit fer-ho perquè no podem celebrar una constitució que ha esdevingut una mordassa per la veu dels catalans i catalanes. La ciutadania es va expressar clarament a les urnes el 27 de setembre per tal d'emprendre el camí cap una a República lliure, pròspera, justa i neta de corrupció”.

A les 12 del migdia, les regidores seran a la plaça de la vila per participar de la lectura del Manifest unitari que ha redactat l'AMI.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00