Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2013

El Pati Obert amplia horaris fins a finals d'estiu

 El projecte Pati Obert amplia horaris a l'estiu       El projecte Pati Obert amplia horaris a l'estiu

Les escoles Llebetx, Ginesta, Canigó i Arjau obren les seves instal·lacions exteriors a la ciutadania en horari no lectiu

El projecte Pati Obert, consistent a obrir els patis de les escoles participants fora de l'horari lectiu per tal que tothom pugui fer ús de les pistes esportives i instal·lacions exteriors amplia l'horari fins a finals del mes de setembre. Aquesta projecte, és una iniciativa conjunta de les regidories d'Esport, Participació, Convivència, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'obertura de les instal·lacions esportives externes dels centres educatius fora de l'horari lectiu, principalment en cap de setmana permet donar resposta a la demanda ciutadana de disposar de més zones lúdiques, de joc i esportives.

El Pati Obert va començar com a prova pilot l'estiu de 2010 a l'escola Ginesta i posteriorment s'hi ha anat sumant altres centres educatius. Per als responsables del projecte, l'èxit es basa, en bona part, en el fet d'haver aconseguit implicar els mateixos usuaris en la cura de l'espai. A més, també hi participen activament altres agents, com els equips directius de les escoles, les AMPA, les associacions de veïns i la Policia Local.

Els horaris de les escoles fins a finals de setembre de 2013, excepte en el mes d'agost que els centres romandran tancats, són els següents:

Escola Llebetx: Diumenges de 10 a 19 hores.
Escola Ginesta: Dissabtes i diumenges de 16 a 20 hores.
Escola Canigó: Els diumenges de 10 a 20 hores
Escola l'Arjau: Dissabtes de 15 a 19 h. i diumenges de 10 a 19 h. (del 22 de juny al 12 de setembre: dissabtes i diumenges d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00