Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2014

Dilluns s'obren les inscripcions per al mercat de 2a mà

La plaça de les Casernes s'omple de taules i públic en cada edició    La plaça de les Casernes s'omple de taules i públic en cada edició

Les novetats d'aquesta novena edició són l'augment de l'oferta de taules i el sorteig per adjudicar-les

Diumenge 9 de març se celebra a Vilanova la novena edició del mercat de 2a mà i d'intercanvi. És per això que al llarg de la setmana vinent s'obrirà el període d'inscripció per participar-hi.
Així, de dilluns 3 fins diumenge 9 de febrer les persones interessades podran omplir el formulari de sol·licitud que trobaran en aquest enllaç, que no estarà operatiu fins el mateix dilluns 3 a les 8 del matí. La inscripció es pot fer de manera electrònica amb aquest formulari, o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Novetats
L'èxit creixent de les anteriors 8 convocatòries ha fet que s'introdueixin canvis en l'organització. El principal en el moment de la inscripció és que s'han modificat els criteris de selecció: el nou sistema d'assignació de taules es farà a partir d'un número de tall, que s'escollirà en un sorteig obert al públic. Aquests sistema permetrà garantir la rotació dels participants i evitar aglomeracions a primera hora de la obertura del període de preinscripció. Cal tenir en compte que en la passada edició, durant les primeres 3 hores ja es van inscriure les persones necessàries per omplir 200 taules.

D'altra banda, s'ha decidit ampliar el número de taules disponibles. La passada edició es van rebre 470 sol·licituds, fet que va deixar fora del mercat molta gent. L'organització considera que s'ha de donar resposta a les necessitats de la ciutat i per això ha decidit adjudicar més taules.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00