Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2015

Ignacio Ramon de l'equip Controlpack es proclama vencedor de la IV Clàssica Isaac Gálvez, celebrada dissabte a VNG

      Podi de la IV Clàssica Isaac Gálvez Podi de la IV Clàssica Isaac Gálvez

El segon i tercer classificat van ser, Francesc Xavier Espuny, de l'equip Compak, i Alexis Gandia, del club Atika-Safirfruits

Prop de 200 ciclistes van prendre la sortida dissabte a la tarda a la quarta edició de la Clàssica Isaac Gálvez. Una cursa plenament consolidada, que enguany per primera vegada puntuava en el rànquing nacional de curses.

El recorregut de la prova, el mateix que l'any passat, constava de 128 quilòmetres, dels quals 6 tenien uns desnivells del 16%. També incloïa 9 passos per trams de camins estrets i asfaltats, a l'estil de les grans clàssiques del nord d'Europa. La duresa de la prova i les seves característiques tècniques i les altes temperatures que es van registrar dissabte va provocar l'abandonament d'una part dels competidors. La cursa es va iniciar a la ronda Ibèrica i va passar per les poblacions de Castellet, Torrelletes, Les Masuques La Múnia, Les Cunilleres, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès, on els ciclistes va fer mitja volta per arribar al punt de sortida.

El primer dels ciclistes en arribar a la meta va ser Ignacio Ramon, de l'equip Controlpack, que va completar el recorregut en un temps de 3.10'.20”. En segon lloc va arribar Marc Almeda de l'equip Compak, que va fer un temps de 3.10'20”. I amb el mateix temps, però amb dècimes de diferencia, es va classificar tercer el ciclista del club Atika-Safirfruits, Alexis Gandia.

CEM Isaac GálvezEl podi es va situar sota el rebatejat equipament esportiu.

Un dels aspectes més emotius d'aquesta edició va ser poder estrenar el nom del CEM Isaac Gálvez, en el que fins ara es coneixia com a Pavelló Poliesportiu del Garraf. Un detall que la família del ciclista va agrair especialment i que donava compliment a un acord del Ple Municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per al qual es posava el nom del millor esportista que ha tingut mai la ciutat a un equipament esportiu municipal.

Classificació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00