Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/02/2016

LLiurades les 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la plaça de la Vila

El regidor Juan Luís Ruiz i la regidora Blanca Albà han fet entrega de les invitacions a les persones assistents  El regidor Juan Luís Ruiz i la regidora Blanca Albà han fet entrega de les invitacions a les persones assistents

Avui s'han lliurat aquestes entrades a les persones majors de 65 anys, seleccionades mitjançant un sorteig.

Aquest mati s'ha fet el lliurament de seixanta invitacions dobles per presenciar les tradicionals Comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva. El sorteig, que ja es ve realitzant fa uns anys, s'ha reservat a persones majors de 65 anys, seleccionades aleatòria i informàticament, a partir d'una mostra de 200 noms extrets del padró municipal.

L'objectiu d'aquest sorteig és apropar i facilitar a la ciutadania l'accés als balcons de la plaça de la Vila, quan en aquesta s'hi celebren esdeveniments tant importants com Les Comparses o la tradicional Diada Castellera de Festa Major.

El Regidor de Comunicació i Participació Juan Luís Ruiz i la Regidora d'Esports, Joventut, Gent Gran, Infància i Adolescència, Blanca Albà, han estat els encarregats de lliurar en mà les invitacions, i han aprofitat per animar als assistents a gaudir intensament de la oportunitat de veure i viure les Comparses des del lloc més emblemàtic de la ciutat.

Aquest sorteig se suma al que ja es va fer divendres passat, i que va consistir en el lliurament de 5 entrades dobles per veure Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament, compartint la jornada amb les autoritats municipals i els convidats d'honor.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00