Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2014

700 participants a la Fenexy Race, tot i el mal temps

      Fenexy Race, foto: Gerard Franco Fenexy Race, foto: Gerard Franco

La prova, que va guanyar Andreu Giralt i Abderrazak Samaoui, tenia inicialment 1.300 inscrits

La Fundacio Fenexy va celebrar dissabte la tercera edició de la Cursa de Nit Fenexy Race, que un cop més ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La cursa, a la qual s'hi van inscriure 1.300 corredors i corredores, va estar marcada per les males condicions meteorològiques. La pluja i el vent van fer que molts d'aquests inscrits decidissin finalment no prendre part, i que el nombre total de participants fos de 700.

La prova constava de dos recorreguts. El primer de 5 quilòmetres va tenir com a vencedors en categoria masculina a Andreu Giral, del C.A.Vilafranca, amb un temps de 17'10", seguit de Maciel Daniel, de l'equip Amics Atletisme Andorra, que va fer un temps de 17'28”, i de Mateo Berdini Martin, amb un temps de 17'49". En categoria femenina la vencedora va ser Anna Flaquer que va fer un temps de 19'47". En segon i tercer lloc van quedar Marta Cosp, 21'02" i Yveth Camus amb 21'23”.

Pel que fa als vencedors en el recorregut de 10 quilòmetres, en categoria masculina el primer lloc va ser per Abderrazak Samaoui, amb un temps de 33'08", seguit per Marc Moreno, 34'24" i de Daniel Baraldés, del C.A.Igualada que va acabar fent un temps de 34'25".

En 10 quilòmetres femení, la representant de Slop Cat Sabadell Florence Bertholet es va proclamar vencedora amb un temps de 42'16", seguida per Fàtima Aouaj, del Pratenc Ass.Atl, amb un temps de 42'31". El tercer millor temps, 42'58" va ser per Isabel Oliván de Slop.Cat.Sabadell.

Tot i el caràcter solidari de la cursa, els corredors van poder registrar els seus temps de manera oficial, gràcies al sistema de cronometratge CampionChip. Classificacions oficials.

Els diners recaptats en aquesta cursa es destinaran a la Fundació Fenexy que subvenciona la investigació i recerca a nivell internacional de la regeneració medul·lar. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha donat suport per tercer any a la celebració d'aquesta prova benèfica, que ha contat amb la col·laboració d'una cinquantena de voluntaris.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00