Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2016

Demà se celebra el recapte de productes d'higiene personal

El recapte està organitzat per la Mesa d'Entitats Socials, i hi participen 12 supermercats de la ciutat

Demà dissabte 1 d'octubre la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú organitza una nova edició del Recapte.

En l'actualitat, i gràcies a 5 dels projectes que tracten la problemàtica de l'alimentació a la ciutat: Economat de VNG, Mensa del Cor de Càritas, Cafè Caliu de l'Associació Alè, Església Cristiana del Garraf i Església Evangèlica de Vilanova i la Geltrú es cobreixen les necessitats mínimes ali mentàries de 3.300 persones, anualment.

Per aquest motiu, i diferència d'altres edicions, el Recapte del dia 1 vol servir per recollir principalment productes d'higiene personal. Una llista de 14 bàsics que inclouen sabó, xampú, maquinetes d'afaitar, raspalls i pasta dentífrica, compreses, tampons, bolquers o paper higiènic.

La recollida es farà en els supermercats Bon Preu, Lidl, Aldi, Condis, JR i Simply que són els que col·laboren amb l'Economat i amb els projectes d'alimentació de la Mesa, ja sigui amb l'aportació de les seves minves o amb donacions diverses.

Els productes que es recullin durant el Recapte en els 12 establiments es distribuiran des dels cinc projectes beneficiaris.

A banda del recapte, hi ha una iniciativa paral·lela, que es farà el mateix dissabte, en forma de sessions de ioga gratuïtes per sumar el seu suport al recapte de la Mesa.
Seran a la tarda, a la sala d'actes del centre cívic La Geltrú. La professora Lali Jasjeev Kaur oferirà, de 17 a 18 h, una sessió de ioga en família, adreçada a totes les edats. De 19 a 20 h serà el torn de la sessió de ioga i relaxació amb bols tibetans, només per a persones adultes.
Tothom qui hi vulgui participar, haurà de col·laborar portant un producte d'higiene personal dels que es demanen preferentment per al recapte.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00