Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/02/2016

El projecte 'Actua, tots x tots' dóna la veu als seus voluntaris

L'entitat va organitzar un concert soldiari a finals de juny   L'entitat va organitzar un concert soldiari a finals de juny

El grup ATRA, de la Mesa d'Entitats Socials de VNG, difon un vídeo que recull l'experiència dels voluntaris d'aquest programa de suport a la llar per a persones amb malaltia mental

El grup ATRA, que pertany a la Mesa d'Entitats Socials amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, ha elaborat un vídeo que recull la veu de les persones voluntàries que participen al projecte Actua Tots x Tots.

Es tracta d'un programa de suport a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental. Un programa innovador, perquè incorpora la participació de voluntaris i voluntàries -amb i sense malaltia mental- per donar suport a les persones beneficiàries del programa. També és integrador, perquè promou el treball de les persones per les persones, fomentant la cooperació, el suport i l'ajuda mútua entre persones d'aquest col·lectiu.
L'objectiu del programa és millorar l'autonomia, la qualitat de vida i la integració de les persones amb trastorn mental. I tot plegat s'aconsegueix donant suport a les persones amb malaltia mental i les seves famílies, fomentant l'autonomia, involucrant els recursos comunitaris, fomentant i formant el voluntariat, potenciant l'empoderament de les persones amb malaltia mental, i treballant contra l'estigma amb la sensibilització de la societat.

El vídeo, que recull l'essència del projecte des del relat dels voluntaris, es pot veure aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00