Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2014

L'Oficina d'Atenció Ciutadana supera l'any 2013 els 140.000 tràmits i serveis

L'OAC és també la botiga de productes de Vilanova i la Geltrú  L'OAC és també la botiga de productes de Vilanova i la Geltrú

Les gestions relacionades amb el padró municipal i amb serveis viaris, les més demandades per la ciutadania

Durant l'any 2013 l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ha gestionat 143.018 tràmits i serveis, una xifra que supera els tres anys anteriors. Les gestions més demandades per part de la ciutadania són en relació al padró municipal, amb un total de 47.097 demandes. En segon lloc hi trobem el registre, amb 14.397 atencions i les diferents peticions a serveis viaris ocupen el tercer lloc amb 2.443 tràmits realitzats.

L'atenció presencial per llicències, el carnet actiu, les targetes de la RENFE, compulses, registre de factures de proveïdors i el lliurament o recollida de documentació son altres de les activitats que més es duen a terme a l'Oficina.

L'OAC, situada als baixos de l'edifici de l'Ajuntament a la plaça de la Vila, permet gestionar un total de 137 tràmits i 25 serveis diferents, englobats en àmbits tant diferents com Activitats (llicències), Alcaldia, Comerç i consum, Convivència, Cultura, Educació, Equitat, Esports, Estadística, Habitatge, Joventut, Medi ambient, OAC, Participació, Pla de la Gent Gran, Pla d'Infància i Adolescència, Policia Local, Promoció Econòmica i Turisme, Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic, Promoció de ciutat, Recaptació, Salut, Serveis socials, Serveis viaris i Urbanisme (llicències).

A banda de l'atenció presencial, l'OAC gestiona els comptes de correu electrònic d'atenció ciutadana de l'Ajuntament, la telefonia externa i du a terme altres accions com ara la confecció d'una agenda setmanal amb format paper, la publicació a la web de les Ordenances Municipals, normatives i actualització del
Catàleg de Tràmits i Serveis, l'elaboració de la Guia resum de les bonificacions i exempcions dels impostos i taxes municipals i el seguiment i gestió de la base de dades municipal CAE (cens d'activitat econòmica) per la creació del directori municipal apartat Industria, comerç i serveis.

Una altra de les activitats que l'OAC ha incorporat des del juliol del 2013 ha estat la botiga de VNG que posa a la venda els productes de promoció de ciutat i d'artesans locals. Al llarg del 2013 gairebé un centenar de persones van fer servir aquest punt de venda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00