Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/09/2015

La companyia de teatre Brots presenta l'obra 'Ella' al Foment Vilanoví

La companyia de teatre Brots presenta 'Ella'  La companyia de teatre Brots presenta 'Ella'

La representació s'inclou dins els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2015, la companyia de teatre Brots representarà el proper dia 10 de setembre, a les 19 h, l'obra Ella al Foment Vilanoví.

Es tracta d'una peça que pretén sensibilitzar i fer reflexionar l'espectador/a sobre la salut mental i l'estigma social que sovint porta associat. En aquest sentit, l'obra representa la vivència de persones que han viscut aquesta situació en primera persona.

Les entrades tenen un preu simbòlic de 5 euros i, per a qui no pugui anar al teatre, l'organització a posat a disposició entrades de Fila Zero per a poder contribuir amb un donatiu de 2 euros. Els diners que es recullin s'ingressaran en forma de donatiu a l'Associació de Familiars i Afectats de Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG) i tindran l'objectiu de finançar l'acte que es realitzarà el dia 3 d'octubre a la plaça de la Vila, per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental a la nostra ciutat.

L'acte està organitzat pels Usuaris/àries dels serveis de salut mental, l'Associació d'Afectats i Familiars de Malaltia Mental del Garraf, ATRA Residència i Pisos de Salut Mental, Serveis Comunitaris de Salut Mental del Garraf, Projecte MATÍ –OTL GARRAF de l'IMET, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i ASSEVA Garraf.

Per a informació i venda d'entrades i fila zero podeu trucar al telèfon 93 814 04 40 (extensió 7286 o 7287).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00