Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2013

El tancament de la piscina només serà parcial

La piscina es mantindrà obert parcialment a partir del 2 d’agost   La piscina es mantindrà obert parcialment a partir del 2 d’agost

A partir del 2 d'agost es mantindrà en funcionament les sales de fitness, sauna i jacuzzi però no es podrà fer ús de les piscines

El Complex Esportiu la Piscina es mantindrà obert parcialment a partir del 2 d'agost. Després d'haver anunciat el tancament de la instal·lació esportiva aquest estiu per fer-hi obres, l'Ajuntament ha treballat per ajustar les previsions i ha aconseguit mantenir oberta parcialment la Piscina per tal de minimitzar els efectes en els treballadors de l'equipament i en els usuaris. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha explicat que "en tot aquest procés s'ha tingut en compte que hi hagi una afectació mínima als usuaris".

Finalment el mes de juliol la piscina funcionarà amb normalitat, ja que l'inici de les obres és previst el mes de setembre. Després que els informes tècnics reiterin la seguretat de la instal·lació, l'Ajuntament ha decidit mantenir-la plenament en funcionament el juliol per tal que els abonats puguin seguir fent-ne ús i també s'hi puguin realitzar les activitats de juliol. La regidora d'Esports, Blanca Albà, ha explicat el procés que s'ha dut a terme en les darreres setmanes, després que el ple municipal aprovés la intervenció. "Hem nomenat un interventor tècnic i hem contractat una empresa per fer un estudi previ i veure la viabilitat de les actuacions". La regidora també ha dit que en el ple de juny, el dilluns de la setmana vinent, es portarà a aprovació el projecte inicial de l'obra. 

Roda de premsa de govern La regidora d'Esports, Blanca Albà, i l'alcaldessa, Neus Lloveras

Per tot això s'ha convingut "donar un mes més de servei. I només tancarem la part d'aigua, això permet minimitzar els greuges als abonats". A partir del 2 d'agost, només es tancarà la part de les dues piscines, mantenint obertes les sales de fitness, el jacuzzi i la sauna. D'aquesta manera l'efecte de les obres en els usuaris o en els treballadors del Complex Esportiu serà menor. Els treballadors podran mantenir majoritàriament la seva feina encara que alguns es traslladaran al Parc del Garraf.

Per tal d'explicar a tots els usuaris quina és l'actuació que es durà a terme al complex Esportiu la Piscina i quines son les alternatives que se'ls ofereix si el tancament temporal afecta la seva pràctica esportiva, el dia 6 de juny, a les 20 h, es farà una reunió informativa a l'auditori Eduard Toldrà.

Els abonats del Complex La Piscina gaudiran d'un descompte progressiu en les seves quotes si mantenen l'abonament, i podran seguir fent ús de tots els serveis, alguns a la instal·lació del carrer de Josep Coroleu i, si es tracta de la piscina, tindran accés gratuït al Parc del Garraf.

Pel que fa als cursos per a les escoles, es donarà l'opció a tots els centres a desplaçar l'activitat al Parc del Garraf i, aquells centres que per aquest motiu hagin de fer ús de l'autobús per fer el desplaçament, s'està estudiant la possibilitat de facilitar el transport.

La diversitat d'usos i modalitats d'abonament fa que en cada cas s'estableixi una proposta concreta. Per la regidora d'Esports l'objectiu és doble, "per un costat no podem amagar que hi ha un objectiu econòmic, no perdre abonats, però també volem que un nombre important de persones segueixin fent esport".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00