Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2013

L'esport, protagonista a les platges de Vilanova

Un dels partits celebrats durants l'Instivolei  Un dels partits celebrats durants l'Instivolei

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Torneig de Rugby Platja, l'Instivolei i la colenda dels Jocs Esportius Escolars

La façana marítima de Vilanova i la Geltrú ha viscut un cap de setmana marcat per la celebració de diverses competicions esportives, que s'han pogut disputar en immillorables condicions gràcies al bon temps.

La Platja del Far ha estat l'escenari de la disputa de la quarta edició del Torneig de Rugbi Platja que, organitzat pel SEL Vilanova, ha combinat la competició en categories inferiors (minis, prebenjamins, benjamins i alevins) amb el campionat sènior. El Rugby Parets, en la modalitat masculina, i les barcelonines "Males herbes", en categoria femenina, han estat els equips vencedors del campionat.

Per altra banda, la platja de Ribes Roges ha acollit dissabte al matí la celebració de l'Instivolei, una iniciativa organitzada pel CEVG que ha aplegat una vuitantena d'esportistes dividits en 15 equips. 

El conjunt de l'Institu Dolors Mallafré ha acabat en la primera posició de la categoria femenina, mentre que "Just Perfect Cube" i "Mancos por el vóley" han estat els guanyadors en categoria masculina i mixta, respectivament. 

Jocs Esportius Escolars Una de les activitats dels Jocs Esportius Escolars

Per últim, el mateix dissabte al matí i també a la Platja de Ribes Roges, s'ha celebrat la cloenda dels Jocs Esportius Escolars, una activitat organitzada pel Consell Esportiu del Garraf i que ha aplegat 300 joves esportistes en categoria prebenjamí, benjamí i aleví que han participat a la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els equips inscrits han anat rotant per diferents estacions on van realitzar jocs i esports a la sorra amb un caire lúdic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00