Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2015

Es presenta un llibre de poemes contra la violència masclista

Les participants al recital poètic     Les participants al recital poètic

L'acte es va fer al Museu Balaguer amb un recital poètic i musical, en el marc dels actes pel Dia Internacional de la No Violència Vers les Dones

"Amor se escribe sin sangre" és el títol de l'antologia poètica contra la violència masclista que es va presentar dijous al Museu Víctor Balaguer.

Emmarcat en dels actes de commemoració del Dia Internacional de la No Violència vers les Dones, l'associació Mézclate Conmigo de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Regidoria de Convivència i Equitat, va organitzar la presentació d'aquest llibre, editat per Lastura aquest 2015.

El Saló Prado del Museu Balaguer va acollir una amalgama de poesia, dansa i música que van generar bellesa i emoció en un públic manifestament entusiasta. Una vuitantena de persones van poder gaudir del recital poètic-musical que va acompanyar la presentació. Dones de diferents orígens van voler col·laborar amb l'entitat en aquest dia tan especial, donant veu a diversos poemes de l'antologia, juntament amb les notes musicals del violoncel d'Edmon Bosch i la dansa de Maite Ferré, components del duet Vibart.

Presentació llibre violència públicEl llibre "Amor se escribe sin sangre" compta amb poemes de la vilanovina Luz Cassino, una de las 23 poetesses que han sumat el seu crit per donar veu i forma al projecte, i que el va explicar a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú.
Aquest llibre serà distribuït per la Regidoria de Convivència i Equitat a les biblioteques municipals i a tots els centres de secundària de la ciutat per tal que pugui ser un punt de partida a l'hora de sensibilitzar els nois i noies al voltant de la violència masclista.
Si voleu comprar el llibre, ho podeu fer a través del correu electrònic mezclateconmigoproducciones@gmail.com, o al telèfon 678.984.917.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00