Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2013

L'Ajuntament i el Diari de Vilanova potencien els Mercat Municipals a través de codis QR

Els mercats municipals de Vilanova i la Geltrú seran els primers de Catalunya a posar en marxa aquest sistema   Els mercats municipals de Vilanova i la Geltrú seran els primers de Catalunya a posar en marxa aquest sistema

L'experiència és pionera al país i s'enceta aquesta setmana

El consumidors podran accedir a diverses ofertes de les parades dels mercats municipals, del Centre i de Mar, a través de codis QR que es publicaran cada divendres a les pàgines del Diari de Vilanova. Així ho ha explicat aquest matí el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras. Aquesta iniciativa del Diari de Vilanova, compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i dels paradistes dels dos mercats municipals.

Es tracta d'una proposta innovadora que encara no ha estat emprada per cap mercat de Catalunya. D'aquesta manera, tal i com a assenyalat Gerard Figueras, es vol "arribar a un públic jove que fa servir les noves tecnologies i que pot esbrinar les ofertes del dia del mercat a través de la xarxa. Es tracta de captar d'una manera original i efectiva un nou públic que està interessat també en els productes de qualitat, en la bona alimentació i en la cuina de mercat".

Els codis QR que poden ser llegits a través de lectors especials que tenen la gran majoria d'smartphones o telèfons intel·ligents, es podran trobar cada divendres a les pàgines del Diari de Vilanova. L'empresa periodística espera que cada vegada siguin més el paradistes que ofertin els seus productes a través d'aquest sistema.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00