Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2015

Les biblioteques de VNG recullen més de 200 litres de llet per a l'Economat

Els usuaris i usuàries que hi han volgut participar portaven un litre de llet i s'enduien tres revistes de l'arxiu  Els usuaris i usuàries que hi han volgut participar portaven un litre de llet i s'enduien tres revistes de l'arxiu

La xarxa de biblioteques municipals ha dut a terme la segona edició de la campanya 'Llet x revistes'

Entre el 5 i el 24 d'octubre la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú ha realitzat la segona edició del projecte “Llet x revistes”, en el qual han participat més de 100 usuaris facilitant la recollida de 230 litres de llet.

Els brics de llet van destinats íntegrament a l'Economat de VNG, i ees tracta d'una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren de l'arxiu de les biblioteques periòdicament.
En total s'han ofert exemplars de més de 150 títols, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada. També és un acte de conscienciació, ja que, en moltes ocasions, és una acció que comparteixen pares i mares amb els seus fills i filles, amb el que suposa d'exemple positiu pels més petits.

Iniciat fa uns mesos per la biblioteca Joan Oliva, en aquesta edició s'ha afegit al projecte la biblioteca Armand Cardona, fet que ha propiciat un increment en el total de litres de llet recollits. La iniciativa l'organitzen les dues biblioteques de la ciutat en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament. Una nova mostra de com equipaments d'àmbits molt diferents poden fer possible un treball en xarxa que generi aliances i noves propostes a la nostra ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00