Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2015

Revetlla tranquil·la a VNG

Dispositiu de neteja de les platges el dia 24 al matí      Dispositiu de neteja de les platges el dia 24 al matí

La revetlla va transcórrer sense incidents remarcables a tota la ciutat

La nit de Sant Joan va ser una nit força tranquil·la i sense incidències remarcables a la ciutat. La regulació del trànsit a la façana marítima, la vigilància i assistència i el dispositiu de neteja van funcionar amb normalitat.
A les set de la tarda la Policia Local va tallar els accessos a la platja del Far i a les 22.15 h la ronda d'Europa des d'Eduard Toldrà. La resta d'accessos a la façana marítima van romandre oberts fins a les 0.30 h i es van reobrir a les 4.45 h. Els xiringuitos de la platja van tancar a l'hora prevista, les 3 de la matinada.

El servei de neteja de la zona marítima ha detectat una reducció de la brutícia a les platges. Enguany a les 6 del matí es va començar a desallotjar les persones que hi havia a la sorra i a les 7 del matí ja estava pràcticament tot net. Les úniques incidències van ser les restes d'algunes fogueres petites a la sorra.
Sant Joan 2015, platges3 a 250

El control d'alcoholèmia dut a terme per la Policia Local de matinada a la cruïlla de la ronda d'Europa amb Països Catalans va donar com a resultat 2 positius administratius, d'un total de 17 proves realitzades.

Al llarg de la nit es van produir una trentena d'atencions per avisos del veïnat per baralles, sorolls, i petits incendis a contenidors, papereres i matolls. També es va produir un incendi en uns baixos de la plaça d'EC Ricart.

Els serveis sanitaris van fer un total de 25 assistències, 3 de les quals van ser evacuades a centres hospitalaris, una per ferides i dues per intoxicacions etíliques.

Sant Joan 2015, contenidor a 250


Més imatges AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00