Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2014

230 participants a la cinquena edició de la FarOnit

   Foto: Albert Esteve Foto: Albert Esteve

Els guanyadors de la prova nocturna van ser Ivan Artigas i Joaquin del Rio, en categoria masculina, i Eva Bové, en femenina

Un total de 230 participants van prendre part, dissabte passat, a la cinquena edició de la FarOnit. La cursa d'orientació nocturna que transcorre per l'espai d'interès natural dels Colls i Miralpeix. 

La prova, organitzada pel Club Esportiu Universitari UPC, el CE Azimut i l'Això Raid, i amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va aplegar 90 equips i més de 230 participants, que van haver de decidir l'estratègia a seguir per aconseguir el màxim de puntuació en dues hores. 

Els guanyadors de la FarOnit, en categoria masculina, va ser l'equip Haglöfs format per Ivan Artigas i Joaquin del Rio, amb una puntuació de 143 d'un total 151 punts i un temps d'1h i 47m. En segon lloc van quedar els dos equips de l'escola esportiva CERRR d'Igualada, empatats en punts i temps. 

En categoria femenina, la guanyadora va ser Eva Bové de Matxacuca amb 73 punts, seguida dels equips de Noies XTerra 4 i Noies Xterra 5 amb 63 i 58 punts respectivament. 

En la categoria mixta la victòria se la van emportar Evasion Running Mix, seguits de NiA i Buscant el Nord. En la categoria mascota el podi va estar format per Amfibis X-Trem, masCota Zero i the Wild Boar, i en categoria familiar Monsans van ser els vencedors, seguits de Polaines Team i dels 5 magnífics. 

Un any més, la FarOnit es consolida com la festa d'orientació nocturna de l'estiu a Vilanova i la Geltrú. A més, és la segona prova puntuable a la nova lliga d'orientació Gran Penedès, que es composa de 6 curses.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00