Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2014

Neus Lloveras es reuneix amb els residents de davant de la plaça del Port

La reunió va tenir lloc al Saló de Plens   La reunió va tenir lloc al Saló de Plens

La trobada ha sorgit de la sessió informativa organitzada dimarts passat per l'Ajuntament de VNG

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, i la regidora de Cultura, Marijó Riba, es van trobar ahir a la tarda amb representants dels veïns i veïnes que viuen al passeig Marítim davant la plaça del Port, i que qüestionen el projecte de remodelació d'aquest espai.

En la sessió, els representants del govern municipal van expressar la voluntat que el màxim de ciutadans i ciutadanes se sentin identificats amb el projecte i van tornar a incidir en el fet que l'edifici municipal que s'hi construirà no els ha de comportar molèsties, sinó al contrari, ha de contribuir a dinamitzar l'activitat al barri i a tota la ciutat.

La reunió celebrada ahir va ser proposada per l'alcaldessa en la trobada oberta a la ciutadania que es va celebrar dimarts passat al Pòsit de pescadors, amb la voluntat d'esvair els dubtes i les preocupacions dels veïns i veïnes davant el projecte. 


Notícia relacionada: La trobada informativa sobre la plaça del Port compta amb una alta assistència ciutadana (12/2/2014)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00