Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2015

El CUM dedica una de les seves conferències a les balenes de la Mediterrània, l'espècie rorqual comú

L'Auditori de Nèapolis acollirà el 28 d'abril a les 18 h, la conferència del doctor en Veterinària, Eduard Degollada. L'assistència és gratuïta

El Campus Universitari de la Mediterrània ha programat per al 28 d'abril la conferència sobre el 'Projecte Rorqual: l'estudi de les balenes a les costes del Garraf' a càrrec d'Eduard Degollada, doctor en Veterinària i president de l'Associació EDMAKTUB (associació que es dedica a l'estudi dels mamífers marins, especialment el rorqual comú i el catxalot).

Les costes del Garraf són testimoni de la migració que grups de balenes de rorqual comú realitzen entre els mesos de febrer a juny pel llarg de la costa catalana. Amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta espècie pròpia de la Mediterrània, el CUM oferirà aquesta conferència gratuïta el 28 d'abril, a les 18 h, a l'auditori de Neàpolis. Les inscripcions es poden fer a través del web www.campusmed.net.

El rorqual comú del Mediterrani és una espècie que es troba inclosa a la llista vermella de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) sota l'estatus d'espècie vulnerable, amb una població estimada d'uns 5.000 exemplars.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00