Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2013

Assaig general de la Camerata Eduard Toldrà per a majors de 60 anys

Camerata Eduard Toldrà Camerata Eduard Toldrà

Les persones interessades en assistir-hi cal que passin a recollir les entrades per la Regidoria de Participació de l'Ajuntament

La Camerata Eduard Toldrà oferirà el 9 de juny un concert a l'auditori municipal, amb la magnífica col·lecció dels quatre concert per a violí i orquestra d'Antonio Vivaldi, Les quatre estacions. També es podran escoltar Las 4 estaciones porteñas, del compositor argentí de pares italians Astor Piazzola, una col·lecció de 4 obres instrumentades per al quintet del propi compositor (violí, piano, guitarra elèctrica, bandoneó i contrabaix) amb el tango com a inspiració i referència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Camerata Eduard Toldrà ofereixen als vilanovins i les vilanovines que ja hagin complert 60 anys la possibilitat d'assistir a l'assaig general d'aquest concert. En concret, es tracta de presenciar el divendres 7 de juny una part d'aquest assaig a partir de les 12 h.

Totes aquelles persones que desitgin assistir-hi, caldrà que recullin la seva entrada (màxim dues entrades per persona) abans del dijous 6 de juny a la Regidoria de Participació Ciutadana i Gent Gran, al 1r pis de la Casa Consistorial, plaça de la Vila, núm. 8. Per a més informació podeu telefonar al 93 814 00 00 (ext. 2040), o al correu electrònic participacio@vilanova.cat.

La durada de l'assaig amb públic serà aproximadament d'una hora. Les entrades són gratuïtes, l'aforament és limitat i l'accés a l'auditori s'obrirà a les 11.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00