Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/02/2014

Nova parada de bus interurbà

Mon-bus és l'empresa que opera la línia de transport interurbà amb El Vendrell   Mon-bus és l'empresa que opera la línia de transport interurbà amb El Vendrell

La parada d'autocars Mon-bus que va cap a El Vendrell de la plaça dels Pobles d'Espanya se situa ara al carrer del Pare Garí

El servei públic regular de transport de viatgers de les línies que opera autocars Mon-bus en direcció El Vendrell ha habilitat una nova parada de bus interurbà al carrer del Pare Garí, a l'alçada del carrer de Pelegrí Ballester.
Amb aquest canvi es vol facilitar l'itinerari de les línies en direcció a El Vendrell, ja que escurçarà el recorregut d'aquest bus, que fins ara provenia del carrer de Josep Coroleu i anava fins a la plaça dels Pobles d'Espanya, on hi havia la parada. Ara podrà girar cap al carrer del Pare Garí.
Al mateix temps, la nova parada permetrà als usuaris diferenciar les línies sentit Barcelona, que continuaran a la ubicació actual de la plaça dels Pobles d'Espanya, de les línies sentit El Vendrell, situades a la nova parada.

Durant els propers dies s'anirà informant del canvi d'ubicació de la parada a tots els usuaris, perquè a partir del dia 17 de febrer sigui operativa.

Més informació en aquest enllaç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00