Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2017

Període d'inscripció a l'EMAiD

L'EMAiD ofereix visites concertades per explicar les sortides professionals del cicles que imparteix      L'EMAiD ofereix visites concertades per explicar les sortides professionals del cicles que imparteix

A partir del 20 de març es poden fer les inscripcions a les proves d'accés de l'Escola Municipal d'Art i Disseny

Comença el període d'inscripció a les proves d'accés a l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD). Del 20 fins al 29 de març estarà obert aquest període, i el mes de maig es podrà fer les preinscripcions als Cicles Formatius d'arts Plàstiques i Disseny.

Concretament, a l'EMAiD es pot estudiar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al Producte Gràfic Interactiu; i tres Cicles Formatius de Grau Superior: Interiorisme (PIDOD), Gràfica Publicitària, i Animació, Disseny de Vídeojocs i Entorns Virtuals.

La preinscripció per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà es farà del 16 al 24 de maig, i les dels Cicles de Grau Superior seran del 25 al 31 de maig.

El centre ofereix xerrades i visites concertades a l'Escola per explicar els objectius i les sortides professionals dels cicles que imparteix.
Per a més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 93 893 28 46 o per mail a emaid@vilanova.cat. També podeu trobar tota la informació a la web www.vilanova.cat/emaid


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00