Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/07/2015

El Govern valora positivament el Ple amb un volum important de temes aprovats

Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz  Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz

Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz volem una fórmula àgil i amb el màxim acord possible pel Consorci de l'Eixample Nord

El Govern municipal valora positivament el Ple del mes de juliol i considera que el volum de temes aprovats demostra la voluntat de treball. El portaveu del govern, Juan Luís Ruiz, creu que “pel volum de temes aprovats, que no són menors, demostrem que ens hem posat a treballar des del primer dia.”

Ruiz destaca que “gairebé es tanca l'organització municipal” i que només resta sobre la taula decidir els representants al Consorci de l'Eixample Nord perquè “els grups ens han demanat temps per concretar, nosaltres creiem que aquest tema ha de tenir el màxim consens possible i creiem que ho aconseguirem”.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, per la seva banda, mostra el mateix convenciment que el portaveu del Govern, “en poc més d'un mes i mig s'ha fet molta feina, ja vam dir que volíem començar a treballar per la ciutat i aquest ple ho demostra”. L'alcaldessa també es pronuncia sobre la composició del consorci de l'Eixample Nord explicant que “cal aconseguir agilitat en el Consorci, que no dificulti tirar endavant la revisió del POUM. Hem de trobar la forma més àgil i efectiva”.

D'altres temes que els representants del govern han valorat positivament són els ajuts per combatre la vulnerabilitat alimentària, el projecte d'obres de l'edifici de l'Ajuntament i l'ordenança que regula els locals de cànnabis. Sobre aquest darrer tema el Govern local es mostra disposat a continuar parlant per millorar-la.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00