Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2016

Dia Mundial del Càncer de Mama a VNG

La ciutat commemora aquest dia amb diversos actes, com la ja tradicional il·luminació de la façana de l'Ajuntament en color rosa

Aquest dimecres 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama. I a Vilanova i la Geltrú s'organitzen diversos actes al voltant del càncer.

Com ja és habitual des de fa alguns anys, la Junta Local de l'AECC Catalunya Contra el Càncer il·luminarà la façana de l'Ajuntament de color rosa, des de les set de la tarda fins a dos quarts de deu aquest mateix dimecres.
La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, presidirà un acte que consistirà en la lectura del poema “Vida”, de Luz Cassino, a càrrec de Txell Sastre. Després de l'encesa de la façana de l'Ajuntament hi haurà l'actuació d'un grup de ball en línia sota la direcció de Maribel Díaz.

D'altra banda, tant l'AECC (Associació espanyola contra el càncer) com l'associació Marinada tindran unes taules d'informació sobre les seves activitats i serveis a la plaça de la Vila des de les 5 de la tarda, amb l'objectiu de donar suport a les persones afectades, promoure la detecció precoç i captar fons per la lluita contra el càncer de mama.

A més, dissabte 22 també hi haurà parades informatives per a tota la ciutadania que s'hi vulgui atansar. La de l'AECC estarà durant la tarda de dissabte a la rambla Principal, davant del CAP Jaume I. I la de l'associació Marinada estarà de 10 a 20 h a la rambla Principal davant el BBVA.

Finalment, i encara en relació amb el càncer, aquesta setmana hi ha un altre acte. Es tracta d'una xerrada oberta al públic i gratuïta titulada “Beneficis de deixar de fumar”. L'organitza ASLAGA (Associació de Laringectomitzats del Garraf) per dimecres, dia 19, a les 18 h al centre cívic de Mar. La xerrada anirà a càrrec del farmacèutic Martí Genís.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00