Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/11/2016

Nova edició del programa 'Anem al teatre' per alumnes d'escoles i instituts de VNG

L'espectacle L'espectacle

Acord amb la Diputació de Barcelona per mantenir l'oferta fins al 2020

Divendres va començar una nova edició del programa "Anem al teatre". L'espectacle "Brass, brass, brass" a l'auditori Eduard Toldrà, va servir per encetar la temporada 2016-2017 d'aquesta iniciativa que ofereix espectacles escènics als alumnes de les escoles i instituts. Es tracta d'una activitat organitzada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments i s'adreça a tot l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària obligatòria i postobligatòria dels centres docents dels municipis inscrits.

L'"Anem al teatre" ofereix la possibilitat, en horari escolar, d'assistir a espectacles de teatre, música, dansa i circ. Cada espectacle està pensat per a cadascuna de les franges d'edat a qui s'ofereix. L'Ajuntament de Vilanova hi col·labora des de l'any 2003 i es manté aquesta implicació mitjançant la signatura d'un nou acord per al període 2016-2020.

En l'àmbit municipal, aquest programa és una iniciativa que impulsen conjuntament la regidoria de Cultura i el Servei d'Educació de l'IMET i té com a objectius familiaritzar l'alumnat amb les arts escèniques i oferir als centres educatius recursos de qualitat per realitzar les activitats que desenvolupen el currículum escolar pel que fa a l'aprenentatge de les arts.

El programa també busca afavorir la incorporació de nous espectadors, de manera que el dia de demà els sigui normal l'assistència a la programació regular de les arts escèniques i musicals així com garantir la igualtat d'oportunitat d'accés dels alumnes a l'oferta artística.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00