Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/08/2016

L'institut Dolors Mallafrè incorpora un nou grup de batxillerat artístic

S'han instal·lat nous mòduls prefabricats que permetran al centre tenir quatre aules més S'han instal·lat nous mòduls prefabricats que permetran al centre tenir quatre aules més

S'instal·len mòduls perquè el centre disposi de quatre noves aules

L'institut Dolors Mallafrè incorporarà el curs vinent un grup més de 1r de Batxillerat en la modalitat d'Arts plàstiques i escèniques. El departament d'Ensenyament, després de consultar la direcció del centre, ha decidit ampliar aquest grup per donar resposta a la nombrosa demanda d'aquesta modalitat, que només s'ofereix al Mallafrè a la comarca del Garraf. Segons la direcció del centre, malgrat que enguany s'oferien dos grups, com en d'altres anys, hi ha hagut una nombrós grup de sol·licituds que han quedat en llista d'espera durant el mes de juliol.

Paral·lelament aquesta setmana passada s'han començat a instal·lar uns mòduls prefabricats que permetran al centre tenir quatre aules més que entraran en funcionament a partir del setembre. En total els mòduls ocupen una superfície de 300 m2, i s'han situat al costat del gimnàs. Amb aquesta ampliació, l'institut podrà tenir espai per donar resposta a l'augment de nous alumnes que ja es va donar el curs passat, quan va incorporar un grup més de 1r d'ESO a l'oferta habitual, i a aquest nou grup de batxillerat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00