Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2014

Afectacions de trànsit per la Volta ciclista

Les màximes afectacions es concentraran dissabte entre les 16.30 i les 19.30h      Les màximes afectacions es concentraran dissabte entre les 16.30 i les 19.30h

La celebració de la 6a etapa de la Volta ciclista a Catalunya comportarà diverses afectacions de trànsit dissabte a VNG

El proper dissabte 29 de març, amb motiu del final d'etapa de la Volta Ciclista a Catalunya a la nostra ciutat, es produiran diverses afectacions en el trànsit.

Des de les 10 h de divendres 28 fins a les 22 h de dissabte 29 el vial de la Ribera (carril lateral del passeig) es transformarà en un carrer de doble sentit de circulació. Per aquest motiu s'hi prohibirà l'estacionament.

A partir de les 20 h de divendres 28 i fins a les 22 h de dissabte 29 estarà prohibit estacionar al passeig Marítim i al passeig del Carme entre el carrer de Martí Torrents i la rotonda de la rambla de Joan Baptista Pirelli.

El 29 de març, a partir de les 9 h de matí, quedarà tallada la circulació de vehicles al passeig Marítim i al passeig del Carme entre el carrer del Gas i la rambla de Joan Baptista Pirelli.

En el moment de l'arribada dels corredors, entre les 16.30 i les 17.30 h, l'entrada i sortida del barri de Mar en vehicle a través de la ronda d'Europa i del passeig Marítim quedarà completament tallada. Per tant, es recomana passar pel pas soterrani del carrer de Magdalena Miró. Tampoc es podrà entrar ni sortir dels guals del passeig durant aquesta franja horària.

El recorregut de la cursa arriba a Vilanova i la Geltrú per la carretera de l'Arboç i passa per la ronda Ibèrica i la ronda d'Europa fins al passeig Marítim, on acabarà la cursa a l'alçada de la rambla de la Pau.

La previsió és que l'arribada es produeixi entre les 16.30 i les 17.30 h. Per tant, l'entrada i sortida dels guals i dels establiments comercials del recorregut quedarà prohibida en aquesta franja horària.

Afectacions al bus urbà
D'altra banda, l'arribada de la Volta també afectarà el recorregut habitual del bus urbà.
Així, dissabte des de les 9 del matí fins a les 11 de la nit s'anul·laran les parades tant de la L1 com de la L2 del passeig Marítim amb Canàries, del passeig Marítim amb Gas, i del passeig del Carme amb la rambla Pirelli, que es traslladaran al carril lateral del passeig Marítim.

I entre les 16.30 i les 17.30h s'anul·laran més parades. Pel que fa a la L1, quedaran sense servei els parades ubicades al carrer de l'Àncora amb el Mercat de mar, al carrer de les Balears amb plaça de la Marina, al carrer de Martí Torrents, al passeig Marítim amb Canàries, al passeig Marítim amb Gas, i al passeig del Carme amb la rambla Pirelli. L'itinerari alternatiu passarà pel carrer de l'Àncora, el carrer de l'Any dels negats i la rambla de Lluís Companys.
Pel que fa a la L2, s'anul·len les parades del raval de Santa Magdalena, de l'avinguda de Vilafranca davant el cementiri, de la plaça del Sol, del carrer de València amb Saragossa, i de l'avinguda de Vilafranca. En aquella zona també s'anul•len les parades de la L1 l'avinguda de Vilafranca, de la mateixa avinguda davant l'escola Ginesta, i de la plaça de la Moixiganga. En aquets cas l'itinerari alternatiu que seguirà el bus passa pel carrer de la Unió i el carrer de la Pastera, i l'inici i el final de línia es trasllada a la plaça de les Casernes.

En el cas de la L2, també s'anul·len les parades del passeig del Carme amb la rambla Pirelli, del passeig Marítim amb Gas, del passeig Marítim amb Canàries, del passeig Marítim amb Fassina, i del carrer de Canàries amb la plaça de la Immaculada Concepció, que es col·locarà a la vista a la mateixa cantonada. En aquest cas, el bus passarà pel passeig del Carme, la rambla de Lluís Companys, el carrer de Pere Jacas, el carrer de Conxita Soler i el carrer de la Immaculada Concepció.

En el cas de la L3 i la L4 també queden afectades de 16.30 a 17.30h. Pel que fa a la L4, s'anul·len les parades de la rambla de Sant Jordi amb la ronda Ibèrica (que es col·loca a la vista a la mateixa cantonada), de la ronda Ibèrica davant el CEM Parc del Garraf, de la ronda Ibèrica amb Eusebi Millán, i del Tanatori. I en el cas de la L3, queden sense servei les parades del Tanatori, de la ronda Ibèrica amb Guillem Rovirosa, de la ronda Ibèrica amb el CEM Parc del Garraf; i de la rambla Sant Jordi amb la Creu de Xirivia, que se situa a la vista a la mateixa cantonada. El bus passarà per la rambla de Sant Jordi, i tindrà l'inici i el final de línia a la rambla de Sant Jordi amb Mare Isabel Ventosa.

Com que el bus urbà no podrà passar per la rotonda de la ronda Ibèrica amb el carrer de l'Abat Escarré, es desviarà pels carrers de Tarragona i de la Torre d'Enveja.

Finalment, s'anul·len 3 parades més de la L4: la del carrer del doctor Zamenhof amb Torre d'Enveja, la de la ronda Ibèrica amb Lepant, i la del carrer de Josep Coroleu davant els Jutjats. Allà el bus es desviarà pel carrer de l'Aigua.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres, des de les 9.30 fins a les 14.00 h, o bé al telèfon 93 814 00 00.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00