Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2014

Se celebra la vintena edició de la Jornada infantil de trànsit

Jornada infantil de trànsit Jornada infantil de trànsit

Van participar-hi un total de 83 alumnes de sisè de Primària seleccionats entre les escoles de Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte es va celebrar als jardins del Centre Cívic La Sardana la XX Jornada infantil de trànsit, organitzada per l'equip d'Educació Viària de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú. L'activitat va convocar fins a 83 alumnes de sisè de Primària, seleccionats d'entre un total de 635 de gairebé totes les escoles de la ciutat.

La jornada es va iniciar a les 9 del matí al parc de la Sardana, on hi ha instal·lat el circuit infantil de trànsit. Els participants es van dividir en dos grups i simultàniament van realitzar dues proves, una de pràctica i una de teòrica.

La prova pràctica consistia en circular en bicicleta durant 10 minuts en el circuit infantil de trànsit. Cada participant tenia un agent de policia que s'encarregava de fer la seva avaluació. Quant a la prova teòrica, calia respondre un test de 20 preguntes sobre coneixements de normes i senyals de trànsit, i que es va realitzar al Centre Cívic La Sardana.

Mentre es realitzaven les proves, als participants i acompanyants se'ls van oferir begudes, pastes i fruita, gentilesa d'Hiper Simply i també de Fruites Ametller, McDonald's i Nabrisa.

Un cop acabades les proves i feta la classificació, i abans de procedir a l'entrega de premis, es van fer les intervencions de la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, i del cap de la Policia Local, Dionís Ginés. 

Jornada Infantil de Trànsit_premis

La guanyadora del campionat infantil de trànsit va ser Lila Català Bleicher de l'escola Llebetx, qui es va endur una bicicleta Monty, donada per Esports Prieto; en segon lloc es va classificar Pau Velasco Val de l'escola Canigó, qui va rebre una Tablet I-joy 10'' donada per Hiper Simply; en tercer lloc el classificat va ser Joan Pascual Rafecas de l'escola Canigó, qui va guanyar un pack de protecció per a ciclista donat pel RACC, i en quart lloc la classificada va ser Abril Serrano Llorens de l'escola Llebetx, qui es va endur un Scalextric regalat per Magatzems Chacón.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00