Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/02/2013

El Mapa de Recursos, una nova eina inclusiva

Tota la informació al voltant de la inclusió social es pot trobar a la pàgina web www.vnginclusio.cat    Tota la informació al voltant de la inclusió social es pot trobar a la pàgina web www.vnginclusio.cat

Un nou cercador molt potent que permet buscar serveis, recursos i equipaments per criteris com l'àmbit d'actuació, el col·lectiu destinatari, i fins i tot paraules clau

Des del Pla d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, VNG Inclusió, s'ha posat en marxa una nova pàgina web al servei de les persones. Es tracta de la pàgina www.vnginclusio.cat, on es poden trobar notícies, dades, articles i informació sobre diferents iniciatives d'inclusió social de la nostra ciutat i d'arreu del món.

Un dels apartats més destacats de la pàgina web és l'anomenat "Mapa de Recursos", un recull de tot tipus de serveis inclusius que incorpora un potent cercador mitjançant el qual qualsevol persona pot buscar allò que necessiti. El cercador permet filtrar per temàtica cercada (economia, treball, habitatge, salut...) i pel col·lectiu destinatari del servei (infants, persones amb discapacitat, amb malaltia mental, amb alguna addicció, població general...). Al cercador també es pot buscar qualsevol paraula clau, i s'obtindrà una llista de tots els recursos relacionats. A més, també es poden consultar els recursos més buscats, els darrers introduïts, o aquells que estan vigents en aquests moments.

Tant el web com el Mapa de Recursos tenen com a objectiu esdevenir una eina per la ciutat, doncs incorporen tota mena de recursos i serveis, ja siguin del propi Ajuntament, o d'entitats i associacions de la ciutat.
L'Oficina Tècnica VNG Inclusió és oberta a incorporar nous recursos. Per qualsevol suggeriment cal contactar amb el correu vnginclusio@vilanova.cat.

A banda del Mapa de Recursos, la pàgina web compta amb: una secció de notícies, amb petites informacions i novetats d'interès; un observatori, on es publiquen documents de recerques, estudis, publicacions i dades estadístiques actualitzades; una secció del Pla d'Inclusió, on s'explica què és VNG Inclusió i quins documents i recerques genera; i finalment una secció dedicada a presentar bones pràctiques de la inclusió social, projectes que són inclusius i que serveixen com a exemple.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00