Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/01/2014

Èxit de participació a la caminada 'A cent cap als cent'

Fotografia: Rosa Maria Farriol     Fotografia: Rosa Maria Farriol

L'activitat, adreçada a la gent gran, va aplegar 200 persones procedents de quatre poblacions, entre elles Vilanova i la Geltrú

Aquesta setmana s'ha celebrat una nova caminada del cicle "A cent cap als cent", organitzada per la Diputació de Barcelona i la xarxa de municipis de la província.

En aquesta ocasió han estat prop de 200 les persones grans que hi ha participat, procedents de Vilanova i la Geltrú, Les Franqueses del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda i Castelldefels, localitat aquesta darrera on va tenir lloc la caminada.

El recorregut, de més de 7 quilòmetres, es va iniciar al parc dels Xiprers, va transcorre per camins forestals del Massís del Garraf i va finalitzar amb un dinar de germanor al Centre Frederic Mompou.

Les properes sortides s'han programat pel 19 de febrer a la localitat de Santa Perpètua de la Mogoda i el 19 de març a Vilanova i la Geltrú. Les persones interessades a participar-hi encara ho poden fer, posant-se en contacte amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG. Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00