Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/05/2014

Encara falten voluntaris per al recapte d'aliments dels dies 6 i 7 de juny

La figura dels voluntaris és clau per al bon funcionament del recapte           La figura dels voluntaris és clau per al bon funcionament del recapte

Es van configurant les llistes de voluntaris que gestionaran el recapte per torns en els 22 supermercats, però encara en falten per arribar als 500 que serien necessaris

La Mesa d'Entitats Socials busca persones que vulguin col·laborar com a voluntàries durant un torn de 3 hores, divendres 6 o dissabte 7 de juny, en un dels supermercats de la ciutat que participen al recapte solidari d'aliments.
Per apuntar-s'hi hi ha 3 opcions:
Omplir aquest formulari http://bit.ly/1spopME
Enviar un correu electrònic a recaptemesa@gmail.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.
O bé entrant a la web www.vilanovasolidaria.cat, on hi ha el link per omplir el formulari.
L'organització enviarà una resposta a totes les persones que s'hagin ofert com a voluntàries confirmant en quin supermercat i en quin horari es compta amb la seva col·laboració.

El recapte solidari, que s'organitza cada any per aquestes dates, ha aconseguit en aquesta edició que totes les cadenes de supermercats existents a la ciutat se sumin a la iniciativa. Això significa que hi haurà 22 establiments participants, i per fer possible el recapte es necessiten més de 500 persones voluntàries. Tot i que la captació de voluntaris va a bon ritme, l'organització fa una nova crida per ajudar a assolir l'objectiu.
Després de recollir 19 tones d'aliments en el darrer recapte, la Mesa d'Entitats Socials organitza una nova edició per abastir el Banc de Queviures amb l'objectiu d'aconseguir més de 25 tones. El Banc de Queviures de Vilanova i la Geltrú està gestionat per les entitats Càritas i Creu Roja, que actualment donen aliments cada 15 dies a més de 950 famílies (2.776 persones) del municipi derivades des dels serveis socials municipals, fet que implica distribuir aproximadament 10 tones d'aliments cada mes.
Part dels aliments recollits aniran destinats també a la Mensa del Cor, un projecte que apadrina menús escolars infantils; el projecte Cafè Caliu de l'associació ALÈ i el projecte Esmorzar amb companyia de l'església Evangèlica, que ofereixen esmorzars diaris; i el projecte de suport alimentari a famílies del grup 5/14 de l'església cristiana del Garraf.

El recapte d'aliments l'organitza la Mesa d'entitats socials de VNG, formada per entitats socials del municipi i per l'Ajuntament de VNG a través de la Regidoria de Serveis Socials.

En aquesta ocasió s'han sumat al recapte fins a 22 supermercats de 8 cadenes diferents: els establiments Bon Preu, Lidl, Caprabo, Condis, JR, Simply, Mercadona i Maxi Dia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00