Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2013

Es tanca la Ruta del Xató 2012 – 2013 amb un acte protocolari al Vendrell

 La delegació vilanovina amb el cuiner Fermí Puig La delegació vilanovina amb el cuiner Fermí Puig

El cuiner Fermí Puig assegurà que la Ruta és una de les propostes gastronòmiques més potents de Catalunya

La Casa Museu de Pau Casals al Vendrell va ser l'escenari que ahir al vespre va acollir la cloenda de la temporada del Xató 2012 – 2013. Representants de les viles de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sitges, Calafell i El Vendrell van trobar-se per donar per tancada aquesta temporada que ha comptat amb la participació de 48 establiments del Garraf, Alt i Baix Penedès i que ha organitzat més de 140 propostes al territori al voltant d'aquest plat.

Elías Chacón, Coordinador de Gremis de la Ruta del Xató, va afirmar que "el Xató és un element diferenciador de casa nostra i que encara té molt de potencial i de camí a recórrer". També va assistir a aquest acte el que ha estat ambaixador de la Ruta del Xató al llarg d'aquesta temporada 2012 – 2013. Es tracta del prestigiós restaurador Fermí Puig, ex chef del desaparegut restaurant Drolma i divulgador de la gastronomia. Puig va assegurar que la Ruta del Xató "és una de les propostes gastronòmiques més potents de Catalunya. Es un plat que uneix tres comarques i que constitueix un resum del que és la cuina catalana perquè a cap dels tres territoris es fa igual, i a tots tres té una riquesa i un caràcter especial".

L'acte el va tancar l'alcalde del Vendrell, Benet Jané que va voler agraïr el paper de Fermí Puig en la Ruta i afirmà que "es tracta d'un projecte amb recorregut en el que creiem i en el que volem que sigui compartit per quanta més gent millor".

L'acte va comptar amb una àmplia representació vilanovina de l'Ajuntament i el Gremi d'Hoteleria i Restauració. podeu veure més fotografies de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00