Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/04/2013

Propostes de primavera al Museu Romàntic Can Papiol i al Museu Víctor Balaguer

Biblioteca Museu Víctor Balaguer Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Els equipaments ofereixen aquest abril activitats per a tots els públics

El dissabte 13 d'abril, a les 10.30 h, al Museu Romàntic Can Papiol tindrà lloc l'activitat familiar Juguem? Les formes de diversió al segle XIX, on grans i petits podran conèixer com es divertien i passaven el temps lliure els habitants de cases com Can Papiol. L'activitat té un preu de 3 euros i cal fer reserva prèvia.

Així mateix, per al cap de setmana del 20 i 21 d'abril Can Papiol ofereix també dues activitats: el dia 20, a les 12.30 h, Hostes vingueren que de casa ens tragueren, una visita teatralitzada a la casa ambientada a l'època de la guerra del francès que acaba amb una copa de cava al jardí del museu. El preu per a aquesta activitat és de 10 euros.

Diumenge 21, conjuntament amb el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, es farà una pedalada romàntica. L'activitat consisteix en un itinerari en bicicleta que començarà a les 10 h amb la visita a Can Papiol i un esmorzar als jardins del museu i seguirà cap a la Masia en Cabanyes amb la visita a la casa. El preu d'aquesta activitat és de 5 euros.

Per les activitats de Can Papiol cal fer reserva al 93 893 03 82 o bé a museupapiol@vilanova.cat.

Pel que fa al Museu Víctor Balaguer, el dissabte 13 d'abril comença el curs Vell o nou...tu decideixes, un curs de tècniques de conservació i recuperació de mobiliari que impartirà Carmen Lara de l'empresa Saia-Art, tots els dissabtes de 10.30 a 13.00 h fins a l'1 de juny. El preu del curs és de 95 euros i 85 euros per als socis del museu.

El diumenge 14 d'abril, a les 12 h,es durà a terme la visita L'art del segle d'or. L'activitat forma part del cicle Mirades a la col·lecció, un cicle de visites centrades en les diferents col·leccions del museu. En aquest cas serà una visita comentada al conjunt d'obres del dipòsit del Museu del Prado, entre les quals destaquen peces de Rubens, el Greco o Goya. L'activitat té un preu de 3 euros.

Les places per totes dues activitats són limitades i cal reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02 o bé a informacio@victorbalaguer.cat.

El dimarts 23 d'abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el museu Balaguer farà una jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta durant tot el dia, en horari de 10 a 14 h i de 17 a 19 h. Qui ho desitgi trobarà també descomptes en les publicacions del museu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00