Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2011

Contra el sedentarisme, 'Mou-te'

Les passejades són una de les activitats destacedes      Les passejades són una de les activitats destacades

El nou programa municipal inclou 19 activitats esportives gratuïtes destinades al col·lectiu de la gent gran i a les persones sedentàries

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha presentat, aquesta tarda al Casal Municipal d'avis Can Pahissa, el programa d'activitats esportives 'Mou-te', que s'adreça tant a la gent gran com a les persones sedentàries.

Aquest nou programa ofereix un total de 19 activitats esportives gratuïtes molt diverses, que es realitzaran durant els mesos de maig i juny, i que es divideixen en tres grans blocs. El primer d'aquests està format per les que es duran a terme a l'aire lliure, entre les quals destaquen diverses caminades, un recorregut d'orientació i una ruta saludable que inclou una sessió de chi kung, una activitat física inspirada en la natura, entre d'altres.

El segon bloc d'aquestes activitats està format per les que es duran a terme en instal·lacions esportives, com seran balls de saló, aquagym, kundalini ioga o tennis amb material adaptat, entre d'altres; mentre que el tercer bloc inclou diversos tallers basats en hàbits posturals, alimentaris i de primers auxilis.

Els principals objectius d'aquest nou programa són motivar la pràctica d'hàbits saludables entre la gent gran i les persones sedentàries, i fomentar l'ús de les instal·lacions esportives municipals, sobretot durant els matins.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG ha engegat aquest programa pilot per tal de conèixer de primera mà quines són les activitats esportives que tenen més èxit entre el col·lectiu de la gent gran. En aquest sentit, els resultats extrets de la participació en el programa serviran per desenvolupar un nou i més extens projecte d'activitat física que s'iniciarà a l'octubre.

La presentació del programa, que ha comptat amb la presència de Salvador Becerra, regidor d'Esports, s'ha tancat amb la xerrada 'Els beneficis de l'activitat física en la gent gran' a càrrec d'Alberto Padilla, cap de la Unitat de Medicina Esportiva del Consorci Sanitari del Garraf.

Per a més informació podeu posar-vos amb contacte amb la Regidoria d'Esports trucant al telèfon 93 814 00 00 o enviant un correu electrònic a esports@vilanova.cat 

Consulta les activitats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00