Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2011

150 persones ja s'han inscrit al congrés GenMob

Un tècnic de la Generalitat impartirà la classe especial d'obertura de la jornada

El responsable de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i del pla Tic.cat, Sergi Marcén, oferirà la masterclass (classe impartida per un expert) del congrés de telefonia mòbil intel·ligent GenMob, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 4 de maig. Aquesta sessió serà la primera activitat de la jornada, durant la qual es realitzaran també presentacions, tallers i conferències. De moment ja s'hi han inscrit 150 persones.

L'Espai de a tecnologia i les idees Neàpolis es prepara per acollir la primera edició del congrés català dedicat als smartphones (telèfons amb tecnologia intel·ligent). El GenMob-Smarthphone Day s'iniciarà a les 9.30 h i acabarà al vespre. Durant tot el dia diverses empreses del sector aportaran els seus coneixements i experiències als assistents.

Entre les iniciatives que hi haurà destaca la presentació de la nova plataforma Windows Phone 7 a càrrec de l'empresa Microsoft. També hi prendran part els responsables en noves tecnologies de les empreses comunicatives TV3 i El País. Així mateix, el GenMob-Smartphone Day servirà per presentar els integrants del G-15, primera associació catalana amb seu a Vilanova i la Geltrú, centrada en els smartphones. El GenMob-Smartphone Day està organitzat pel campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a VNG i Neàpolis, equipament de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dedicat a la promoció de la societat de la informació. 

Web de GenMob.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00