Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2010

Més de 40 empreses participen en el primer Workshop Gastronòmic

Tomàs Álvaro ha donat la benvinguda als participants Tomàs Álvaro ha donat la benvinguda als participants

S'han posat en contacte productors, elaboradors i distribuïdors del sector, com a primer pas per a futures relacions comercials

Fins a 43 empreses del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès s'han trobat aquest matí en el primer Workshop Gastròmic que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La jornada, que ha tingut lloc a l'Atenea Park Suites Apartaments, ha servit per facilitar el contacte entre professionals dels diferents àmbits del sector alimentari, des de productors a elaboradors i distribuïdors. 

Els representants de les empreses han mantingut entrevistes entre ells per conèixer-se i establir possibles relacions comercials. Un dels objectius del workshop, ha explicat el segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, és aconseguir "que en el nostre territori es consumeixi allò que es produeix en el nostre territori"

Per aquest motiu s'organitza un punt de trobada d'interessos. En la jornada hi ha participat representants de tots els àmbits de la gastronomia que generen activitat econòmica en el nostre territori, com són restauradors, càterings, sector de la pesca, de la viticultura, l'agricultura o l'elaboració del peix, entre d'altres. "Tenim productes de primera qualitat", ha afirmat Tomàs Álvaro. Per això el Pla Gastronòmic que impulsa l'Ajuntament de la ciutat, en el qual s'inclou l'activitat d'avui, pretén fer conèixer i posar en valor el producte autòcton.

El regidor vilanoví ha encoratjat els professionals a "mirar endavant" en aquest complicat moment econòmic. La jornada ha estat gratuïta per als participants i es preveu que n'hi hagi més en el futur.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00