Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2017

Maig ple de música a l'Escola-Conservatori Mestre Montserrat

Aquest divendres acaba el període de preinscripció a l'Escola de Música    Aquest divendres acaba el període de preinscripció a l'Escola de Música

Destaca aquest dissabte el concert de l'Orquestra Simfònica del Conservatori a l'Hospital Sant Antoni Abat en commemoració del seu centenari

Aquest mes de maig arriba carregat d'activitats a l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat. Començant per una audició de música de cambra avui dimarts a les 19 h a la sala petita de l'Auditori Eduard Toldrà, i continuant divendres amb la participació de l'Orquestra Simfònica del Conservatori a la XXIII Trobada de Corals de Secundària, durant el matí a l'Auditori.

Però un dels plats forts arriba dissabte, 6 de maig, amb el concert de l'Orquestra Simfònica del Conservatori a l'Hospital Sant Antoni Abat, a les 12.30 h als Jardins de l'Hospital, dins dels actes de celebració del centenari de la Fundació Privada Sant Antoni Abat.
Un acte que comptarà amb l'assistència de l'alcaldessa Neus Lloveras i de la tercera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Teresa Llorens, a més de la gerent de la Fundació Privada Sant Antoni Abat, M. Dolors Camacho.

El mateix dissabte l'Escola fa dues sortides, amb la participació dels alumnes de l'aula de Clarinet a la clarinetada de Mollet del Vallès, i la participació d'alguns alumnes de l'escola al Premi BBVA de Música al Talent Individual al Conservatori de Vic.

Dimarts 9 de maig es farà una audició de Música de Cambra, a les 19 h a la sala petita de l'Auditori.
Dissabte 13 La Marxin serà a la Trobada de Marxin a Prats del Lluçanès.
Diumenge 14 els alumnes de guitarra de l'Escola aniran a l'intercanvi de guitarres amb l'Escola-Conservatori de Sabadell.
També diumenge els alumnes de Cant Coral de Grau Professional del Conservatori participaran al concert que oferiran el Cor Amics de la Unió a l'Auditori Eduard Toldrà a les 19 h.
Dijous 18 se celebrarà el concert de primavera a càrrec de la Simfònica del Conservatori, a les 18.45 h a l'Auditori. I l'aula de Clarinet participarà a les visites guiades que organitza el Museu Papiol amb motiu del Dia internacional dels Museus.
Divendres 19 de maig hi haurà la participació de diferents grups de l'escola a la V Festa de la Cultura, organitzada pel Institut d'Estudis Penedesencs. Concretament, hi seran un quartet de corda, un quintet de corda i un consort de flautes.
Dissabte 20 de maig la Simfònica, quartets de corda, un quintet de corda, la Kontrabanda de contrabaixos, i un quartet de trompetes participaran a la Nit dels Museus.
També dissabte, l'aula de Flauta Travessera serà a la Trobada de Flautes que se celebrarà a Barcelona amb concert final a les Drassanes de Barcelona; i la Banda d'Adults serà a la Trobada de Bandes que es celebrarà a Sant Boi del Llobregat durant tot el matí.
Finalment, divendres 26 de maig, a les 18.30 h a la plaça de les Casernes, la Banda Infantil actuarà al Xè Aniversari de la plaça de les Casernes.

Les preinscripcions, fins divendres
Fins aquest divendres 5 de maig és obert el període de preinscripció per a tots els programes de l'Escola de Música de cara al curs 2017-2018.
Trobareu el formulari de preinscripció i tota la informació de l'ECMM en aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00