Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2014

El projecte Ànim@ estrena blog

Projecte Ànim@ Projecte Ànim@

Aquesta iniciativa rep el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Ànim@ és un projecte que proposa treballar a partir de l'expressió corporal, el moviment, la dansa, la imatge i la composició coreogràfica. Hi participen de manera directa 15 dones, totes elles majors de 70 anys, que es reuneixen a la Plataforma Multiservei Els Josepets on, a banda de treballar i compartir les seves identitats des del cos i l'escolta, s'introdueix també la imatge audiovisual i l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials.

El projecte compta amb el recolzament del departament de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú , i convida a tota la ciutadania a participar-hi, per dir-hi la seva, fer propostes, donar parers... i sobretot encoratjar les dones participants a seguir en aquesta aventura de creació escènica i audiovisual.

En el blog s'hi pot trobar més informació del projecte, així com seguir setmanalment les sessions de treball, entrevistes i sortides a la ciutat. Des d'ell també es pot accedir a la pàgina de Facebook (clicant el simbol encerclat "f"), i fent un "m'agrada" mantenir-se informat de tot allò nou que es vagi publicant i programant.

Més informació aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00