Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/11/2014

Les ordenances i el preus públics aniran a un ple extraordinari dilluns que ve

El Ple Ordinari del mes de novembre ha aprovat el programa de participació ciutadana de l’Eixample Nord

Finalment, i a petició de tots els grups de l'oposició, el govern municipal de CiU ha decidit posposar el debat de la Modificació de les Ordenances Fiscals i de l'ordenança reguladora dels Preus Públics municipals, per al pròxim dilluns 11 de novembre, en el transcurs d'un ple extraordinari. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que el govern està pel diàleg i que no té cap inconvenient en seguir parlant d'aquesta qüestió al llarg dels pròxims dies i de "no posar límits al diàleg". Així s'ha anunciat en els transcurs del ple ordinari del mes de novembre que s'ha celebrat aquest vespre a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Quant a la resta de punts de l'ordre del dia destaca el fet que s'ha aprovat amb els vots de CiU, PSC, PP, ICV i el regidor no adscrit i el vot en contra de la CUP; el programa de participació ciutadana de la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana de l'Eixample Nord.

Per unanimitat s'ha aprovat el conveni amb l'Associació Els Tres Tombs; l'adhesió al Programa de Municipis Cooperatius; així com la ratificació de l'acord de la Junta de Govern Local de concessió d'ajuts econòmics als centres educatius per a la natació escolar.

En el capítol de mocions s'ha aprovat la que el grup de CiU ha presentat de l'AMPA de l'escola Volerany de rebuig a la LOMCE, amb els vots a favor de CiU, PSC, CUP i ICV i els vots en contra del PP i el regidor no adscrit. També s'ha aprovat una moció d'urgència del PSC sobre canvis de personal a l'IMET amb els vots a favor de PSC, PP, CUP, ICV i el regidor no adscrit, i el vot en contra de CiU.

Des d'ICV, la moció per reclamar la retirada del recurs i suspensió provisional del Decret Llei sobre la pobresa energètica i sol·licitar l'ajut econòmic pertinent a la Generalitat de Catalunya, ha sortit endavant amb votació separada dels punts; mentre que la moció per estudiar i realitzar una prova pilot de recollida porta a porta al Nucli Antic de la ciutat dirigida a persones amb problemàtica de mobilitat reduïda i gent gran es va quedar sobre la taula.

La moció de CiU en relació a la commemoració del Dia Internacional de la No Violència vers les dones s'ha aprovat per unanimitat. La moció de CiU de rebuig dels pressupostos generals de l'estat espanyol s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, PSC, CUP i ICV, i el vot en contra del PP i del regidor no adscrit.

La moció del PSC sobre l'ampliació de l'oferta dels cicles formatius a la ciutat es va aprovar per unanimitat.

La moció de la CUP sobre la regeneració democràtica va decaure amb el vot a favor de la CUP, el vot en contra de CiU, PSC i PP, i l'abstenció d'ICV i el regidor no adscrit. La moció que la CUP ha presentat per la via d'urgència sobre la corrupció s'ha aprovat amb votació separada dels punts


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00