Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2015

Més de 165 persones a la passejada per a la gent gran

Fotografia: Rosa Maria Farriol  Fotografia: Rosa Maria Farriol

La trobada s'ha celebrat aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú

Aquest dimecres Vilanova i la Geltrú ha acollit la trobada del cicle de passejades "A cent cap als cent" que promou l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona. Una activitat específicament adreçada al col·lectiu de la gent gran, amb l'objectiu de donar a conèixer entorns propers als municipis de la província de Barcelona, practicant una activitat física adaptada a les seves necessitats.

En total han estat més de 165 les persones que han participats a la passejada de Vilanova, arribats de les poblacions de Gelida, Puig–Reig i Igualada, a més dels locals. La passejada de 6,5 quilòmetres, amb sortida i arribada des del Càmping Vilanova Parc ha transcorregut per camins naturals, visitant algunes de les masies més singulars del municipi. La jornada ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia.

La propera passejada està prevista pel dia 25 de febrer a la localitat d'Igualada. En aquesta ocasió el recorregut serà de 8 quilòmetres, què és el trajecte màxim que contemplen aquestes passejades.

L'activitat és oberta i gratuïta per tothom, només cal fer inscripció a esports@vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00