Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/12/2014

Brindis de Nadal als Centres Cívics Municipals i Casals de Gent Gran

Brindis de Nadal als centres cívics i casals de gent gran Brindis de Nadal als centres cívics i casals de gent gran

L'alcaldessa i els regidors celebren amb els responsables i usuaris dels equipaments de la ciutat aquest tradicional acte

Els Centres Cívics Municipals els Casals de Gent Gran han rebut durant aquests darrers dies l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i els regidors i regidores de l'Ajuntament en el tradicional acte del brindis de Nadal, celebrant d'aquesta manera les festes amb els treballadors i usuaris dels equipaments. 
Brindis de Nadal 1  Brindis de Nadal 2

Al llarg de la darrera setmana els membres del Govern han compartit una estona amb els usuaris i usuàries del Centre Cívic Sant Joan, on hi va haver l'actuació dels alumnes dels cursos de hip-hop, la cantada de la coral "Amb una sola veu" d'AFFAMG, i l'actuació dels alumnes de dansa del ventre, sevillanes, zumba, salsa i tango. També ho van fer al Centre Cívic Mar i a Can Pahissa, on hi va haver una lectura de poesia de Nadal a càrrec del col·lectiu poètic de Can Pahissa i una cantada de Nadales a càrrec de la coral L'Albada. 

Brindis de Nadal 3  Brindis de Nadal 4

Les celebracions van seguir al Centre Cívic Tacó, al Centre Cívic La Sardana i al Centre Cívic i Esportiu La Collada-Els Sis Camins, on es va fer una cantada de nadales a càrrec de Coros del Centre Cultural Andalús Rafael Alberti i tallers infantils. Les darreres trobades es van fer al Centre Cívic La Geltrú, al Centre Cívic Molí de Vent i al Casal Municipal de Gent Gran.

Brindis de Nadal 6  Brindis de Nadal 7

Brindis de Nadal 8
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00