Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/07/2016

S'ensorra part de la teulada d'una casa a la rambla Principal

La part de la teulada que s'ha ensorrat   La part de la teulada que s'ha ensorrat

Tres persones han resultat ferides de diversa consideració

 Part de la teulada d'una casa de dues plantes a la rambla Principal núm. 36 s'ha ensorrat aquest matí. En el moment de l'accident hi havia tres persones a l'edifici, dues de les quals han resultat ferides de diversa consideració. Immediatament s'han traslladat al lloc dels fets els bombers, els serveis mèdics, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

El portaveu del Govern vilanoví, Juan Luís Ruiz, ha explicat que part de la teulada de l'edifici s'ha esfondrat, "és una teulada a dos vents i un dels vents s'ha enfonsat i per tant ha caigut a baix. Hi havia en aquell moment tres persones dins de l'edifici. Una d'elles ha pogut sortir pel seu propi peu. I les altres dues han quedat atrapades i ara ja estan en observació mèdica i estan sent ateses pels mitjans mèdics. Tot sembla que no tinguin ferides de gravetat."
Ensorrament teulada casa rambla 1
Segons el cap del parc de Bombers de Vilanova i la Geltrú, Ramon Llaò, en el moment d'accedir a l'edifici s'han trobat "un passadís ple de runa. La primera feina que hem fet ha estat valorar la situació de risc, hem procedit a treure les persones".

Un cop s'ha pogut treure a les persones de l'edifici, els tècnics municipals i bombers han començat a analitzar les causes del perquè ha succeït. Després d'una primera inspecció des d'una grua "han pogut comprovar que és part de la teulada, no és tota la teulada sinó una part de la teulada i ara estan estudiant les possibles causes del que ha pogut succeir" explica Juan Luís Ruiz.

Els tècnics estan estudiant quines mesures a curt termini s'han de prendre "perquè és evident que ara ha caigut part de la teulada, que això es recolza en el segon pis. Hi ha un primer pis a baix que ara està tancat i no hi ha ningú i a baix hi ha un local comercial. I ara s'ha d'analitzar si es podrà obrir el local de baix o no, o si s'hauran de prendre mesures cautelars."
Ensorrament teulada casa rambla 2
El responsable dels Bombers ha dit que "de moment no es permetrà l'accés a cap persona a l'edifici. A primer cop d'ull no hem vist res que pogués afectar, però hi ha algunes esquerdes".

Les persones afectades són d'una mateixa família, dues germanes de 83 i 85 anys i la filla d'una d'elles, de 56.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00