Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2015

Canvia i s'amplia l'estacionament del carrer d'Anselm Clavé

Durant aquest dimarts es farà el canvi d'estacionament en el tram comprés entre els carrers del Montmell i del Canigó. Amb aquesta acció s'incrementen les places per a cotxes i es creen noves places d'aparcament per a motocicletes

Aquest dimarts s'ha efectuat el canvi d'estacionament de la banda muntanya a la banda de mar del carrer d'Anselm Clavé, en el tram comprès entre els carrers del Montmell i del Canigó. Mitjançant aquesta actuació, fruit de les demandes realitzades pels veïns i representants de l'Associació de Veïns de la plaça de la Sardana en les visites periòdiques del programa 'l'Alcaldessa al teu barri', s'incrementarà el nombre de places disponibles per a estacionament en aquest punt de la ciutat.

Des de la Regidoria de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes i Obres de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es contempla l'increment de 10 noves places d'aparcament per a cotxes així com noves places d'aparcament per a motocicletes. Aquestes, se situaran al costat del pas de vianants aconseguint una millora de la visibilitat i la seguretat entre vehicles i vianants. Així mateix, traslladar l'estacionament a la banda de mar comporta un increment de la seguretat per als ciclistes que utilitzen el carril bici, ja que els vehicles estacionats actuaran de protecció entre els vehicles en circulació i els usuaris del carril bici. 

Durant el cap de setmana s'ha procedit a la retirada de les jardineres i mobiliari urbà d'aquest punt per tal que dimarts es pugui realitzar la intervenció a la via pública. Aquest canvi d'estacionament al carrer d'Anselm Clavé forma part també dels treballs inclosos en el projecte de connexió dels carrils bici a la ciutat realitzats amb a través d'una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00