Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2014

Paddle Surf, un nou èxit del Juanita's Sliding Festival

   Juanita's paddle surf  Juanita's paddle surf

El guanyador de la regata, organitzada entre els inscrits, es va endur un curs de Kitesurf valorat en 220 euros.

El Juanita's Sliding Festival ha tornat a celebrar amb èxit una altre de les seves propostes per aquests mesos d'estiu. En aquesta ocasió es tractava del Paddle Surf, que va tenir lloc aquest dissabte, organitzat per Global Kite, Club de mar i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Durant el matí experts en aquesta modalitat van dirigir les sessions d'iniciació i de perfeccionament, depenent del grau d'experiència dels participants. Cap al migdia es va organitzar una regata de Paddle Surf, al final de la qual es van donar tres premis als tres primers classificats de les categories masculina i femenina. Els premis, atorgats per Global Kite, van consistir en un curs de Kitesurf, valorat en 220 euros, un curs de Paddle Surf, i 2 hores de pràctica de Paddle Surf.

Aquesta activitat es tornarà a repetir el diumenge 27 de juliol, per a totes les persones que es vulguin iniciar en aquest esport, o senzillament tinguin ganes de provar-ho com a experiència. Les inscripcions es poden fer on-line. El preu és de 20 euros, i inclou la formació, el material, l'assegurança i una samarreta del Juanita's. 

Per acabar el mes de juny, el Juanita's proposa una de les seves activitats més familiars: La Vela i el Catamarà. La proposta, organitzada per Roc Roi Vilanova i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha programat per aquest diumenge 29 de juny i comença amb una classe teòrica sobre les característiques d'un vaixell i coneixements bàsics en quan a seguretat i navegació. Un cop acabada la formació els participants podran posar en pràctica els coneixements apressos i navegar per la costa vilanovina. Els vaixells tenen una capacitat de fins a 8 adults, de manera que possibilita que s'hi pugui inscriure tota la família. El mateix passa amb els catamarans que tenen capacitat de fins a 4 adults. 
Vela i catamarà
L'organització limita la participació a un màxim de 30 persones. Les inscripcions encara són obertes i el preu és de 20 euros per persona, que inclou la formació a nivell de teoria i pràctica, l'assegurança i una samarreta del Juanita's.
Més informació i inscripcions

El mes de juliol el Juanita's Sliding Festival canviarà l'aigua per l'asfalt amb les activitats adreçades als Cruisers, Longboards i Penny's.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00