Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2013

Els equips vilanovins de patinatge xou es classifiquen per la final nacional

Les joves patinadores de l'equip cadet de La Fundació Les joves patinadores de l'equip cadet de La Fundació

Aquest cap de setmana el pavelló del Garraf ha vist com les patinadores vilanovines es lluïen en el campionat territorial de Barcelona de xous de patinatge artístic

El campionat territorial va omplir el pavelló en una gran jornada pels grups xou de la ciutat. Pel que fa a La Fundació, hi participaven en quatre categories, i val a dir que tots els grups de patinadores van pujar al podi.
El campionat el va obrir el Xou Cadet amb 3 participants, i l'equip de la Fundació Vilanova hi participava per primera vegada amb el programa "Mira al Cel". Després d'una gran actuació, es van classificar en primera posició.
Seguidament van competir els grups de la modalitat quartet, on la Fundació presentava el programa "Remordiments", aconseguint el tercer lloc dels cinc grups.
A la competició Juvenil les patinadores de la Fundació van quedar en tercer lloc amb el programa "Count Down". Hi competien 9 grups, i les vilanovines van fer una magnifica execució.
Finalment, tancant el campionat, va ser el torn de la categoria Xou Petit, on competien 15 equips. Les joves patinadores de la Fundació, amb el programa "És massa dur dir-te adéu", van quedar en segona posició amb una magnífica execució i expressió. El quart lloc d'aquesta categoria també va ser per un grup vilanoví, el Sant Boanventura S.E, amb el programa "El que em vaig deixar per dir-te".

Amb els resultats d'aquets cap de setmana a la mà, tres grups de la Fundació (Xous Juvenil, Quartet i Petit Xou), i un grup del Sant Bonaventura queden classificats per al Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Girona els dies 9 i 10 de febrer.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00