Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2014

Recepció a l'alumnat del Lycée Augustin Thierry, de la ciutat francesa de Blois

    Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, aquest matí   Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, aquest matí

Els joves són a Vilanova i la Geltrú participant en un intercanvi amb l'alumnat de l'IES Manuel de Cabanyes

Aquest matí la primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, ha donat la benvinguda al grup de nois i noies procedents del Lycée Augustin Thierry, de la ciutat francesa de Blois, que aquests dies són a Vilanova i la Geltrú participant d'un intercanvi amb alumnes de batxillerat de l'IES Manuel de Cabanyes.

La regidora els ha demanat que coneguin la ciutat, per tal que tinguin el desig de poder-hi tornar en un futur. Ha felicitats als responsables de l'institut vilanoví per la iniciativa i ha encoratjat a tot l'alumnat a gaudir d'aquesta experiència i aprofitar tot el en podran aprendre.

Els professors dels dos centres s'han mostrat satisfets del funcionament d'aquest programa d'intercanvi, desitjant que es pugui seguir realitzant durant molts anys.

Fotografia de grup (descarrega't la imatge)

Els nois i noies de l'IES Manuel de Cabanyes presents a l'acte estan cursant estudis de Batxibac. Ahir dimecres van ser convidats a participar a la 1a Jornada de Batxibac que es va celebrar a la Universitat Pompeu Fabra, juntament amb altres 300 alumnes procedents d'una trentena de centres educatius catalans.

La doble titulació de batxillerat i baccalauréat, coneguda com a Batxibac, comporta incorporar al currículum propi la Història de França i la Llengua i literatura franceses, i cursar un terç de les hores lectives en llengua francesa. Un cop finalitzat el currículum mixt l'alumnat ha de superar una prova externa per a l'obtenció del títol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00