Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2014

Jornada Via 0, en solidaritat amb l'alimentació infantil

La jornada se celebra cada any en favor d'un projecte social     La jornada se celebra cada any en favor d'un projecte social

L'AFEVI destinarà els diners recollits en la jornada solidària del 12 d'octubre a projectes d'alimentació infantil de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

Un any més, el trenet en miniatura del parc de Ribes Roges funcionarà de manera solidària. Cada any l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, AFEVI, organitza la jornada solidària Via 0 amb la finalitat de recollir diners per un projecte social.

Enguany aquesta jornada, que se celebrarà diumenge 12 d'octubre d'11 a 14 h, es farà en favor dels projectes d'alimentació infantil de la Mesa d'Entitats Socials de la ciutat: el banc de queviures de Caritas, el banc de queviures de la Creu Roja, els esmorzars Cafè Caliu de l'associació ALÈ, i els àpats escolars apadrinats per la Mensa del Cor.

L'objectiu d'AFEVI és recollir un miler d'euros que es destinaran íntegrament a comprar aliments, majoritàriament cacau en pols, cereals i llet. La cadena de supermercats Bonpreu s'ha sumat a la iniciativa proveint els aliments a preu de cost.

La iniciativa de la jornada solidària Via 0 és una idea pionera de l'AFEVI i, donat al seu èxit, s'ha exportat a altres associacions similars arreu d'Espanya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00